RSS

1

Assalamualaiukum

I dont know the decision i made good for my future or not, but not many of my frens r in it. ;(

It is all because that Comprehensive Health Care (CHC) subject which is an elective subject that we must choose, either i take that subject or i'll stuck dengan thesis yang i pun tak tahu macam mane yg org kata agak susah. Yeke stuck? ke bole je kalau tak amek pun kos kali ni? Bole ke survive kalau terpaksa amek 2 elective lagi 4rd year nt? erggghhh..plis..semoga dipermudahkan ;P

Tapi kos ni need pharmacist and the medic student to do a teamwork =.= kalau teamwork mestilah kena bergerak n ade org yg rajin gerak.

Tak ramai amik elective ni sebab clash dgn cuti n final exams, tapi mase final exams bole je escape CHC class, cuti pun bermakna tinggal 2weeks je. ;(
Yg interesting benda ni tade exams, just teamwork discussion n presentation skill jew larh..aduih, itu yg lemah, pray that i will do it the best. 

Tapi kenapa? tak sanggup cuti skejap je atau kenapa? I harap lecturer akan pick up sape2 je bia ramai budak clas amek! hua~~
Sorang2 pun redho je lah.ade je membe kot.or at the end the subject cancel up;P 

*bagi sy semangat utk study! 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ice cream for me ;):

thedofi said...

amek ke CHC?

huhu~ mmg tak taw nak decide jugak..

azkiya farhana said...

aah, risau gak zue..