RSS

Insan

Assalmualaikum ;)


Selamat Pagi.. Sihat harini? Alhamdulillah. Syukur tu penting .. Mungkin kadang2 kita terlupa jadi tak salah saling mengingatkan bukan ? *mood bersyarah pulekk :P


Kamu sedih?? Kenapa ye..
Kadang-kadang ada satu masa satu hari satu minggu hati rasa resah gelisah gundah gulana.. huhuhuu 
Mungkin Tuhan sedang menguji kamu.. 
Insyaallah Kuatkan diri kamu Far. Farhana kan anak yang baik ;') he he


Actually wanna share Lagu Maher Zain.. InsyaAllah lyrics ni selalu memberi semangat pada saya tatkala hati sangat down. 
Mungkin ia dapat membantu kawan-kawan juga :')



'Everytime you feel like you cannot go on
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can’t see which way to go
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side

Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way'




Mungkin saya tak pandai nak berkongsi hadis atau ayat2 yang lebih baik..
Hanya picisan indah dari lagu ini yang mampu saya share.. Huhuu

Entah kenapa..Saya tak minat nasyid.. Mungkin kamu boleh tolong saya share lagu2 yang best?? Ada juga ambil dari rakan tapi tak terdengar sampai sekarang and lastly delete lah file Nasyid tu..

Kawan2 ada suggestion lagu2 artis lain macam Mazer Zain ni tak?? Boleh share dengan saya? ;')


Saya harap sangat dapat PASS exam kali ni..Semoga Tuhan,dan org2 terdekat sentiasa ada dengan saya.. Thesis pun saya terpaksa hold dulu.. Mudah2han segalanya dipermudahkan..

Sehingga waktu itu sampai Bersabarlah Far. Sebulan je lagi~~ 

Bubuiii ;D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 ice cream for me ;):

docHana said...

Alhamdulillah sihat..
yang saye tahu,,kalo artis selain seangkatang dengan maher zain adalah Sami Yusuf dan Irfan Makki.. Islamic Song sgt menenagkan walau dlm bahasa Inggeris.. itu buktinya Islam itu Indah.. ;)

anyway..entry terbaru sy bertajuk " jom upgrade wudhuk " kalau sudi jemput ziarah.. salam ukhuwah =)