RSS

hari ini dan semalam

assalamualaikum..
alhamdullillah, midsem exam dah lepas ^^ what a relief, then lagi 2bulan je saye mahu duduk di second year! yea2..haha dah berhari-hari aku refrain dari online..wahaha terer aku..(masuk bakul angkat sendirilah) eye bag pon dah berbag-bag gamaknyer...nak buat macam mane, memang mata kau tido cukup setahun pon still ade eye bag lageee ;P teringin nak pakai contact lens lah! tapi nantilah. masih mahu simpan duit..ngeeee
rumah aku sunyi jep, after exam tadi bebudak rumah ini terus balik.. takpe..atlist ade la sorang kawan yang tinggal. so, besok aku pulak yang tinggalkan si safiyah kat rumah ni..sebab mahu pigi merayau-rayau di sekitar kota: keje mengutip duit..hahahaha salah tajuk 


malam semalam sebelum exam kawan call inform ade class english pagi tuh..perggghh, aku buat decision escape lah! walaupun lecturer itu sangat straight..time exam no class lah patut nyer..lecturer ni pon tak faham lah T_T as a punishment kena bagi letter kat lecturer bagi alasan why tak datang class. takper senang je tuh.kan?

expressi muke semalam.
dalam hidup, buatlah pilihan yang terbaik buat anda. then2, time-time aku jawab exam tadi, aku terfikir, apelah erti segala ilmu yang hanya dicurahkan ke atas sehelai kertas yang sedang aku jawab ni..(sempat lagi tuh) apalah ertinya kan2..stress sebab exam KO, stress sebab belaja tak faham, ataupun stress sebab lecturer bagi banyak assignment and report and bla, bla, bla.. but, that's life is.. sebab itu kau perlu buat yang terbaik, because that is the way that u choose, don't stop. pliz.. time exam: kalau tak kuat semangat. tak dapat la kau siapkan segala benda yang kau perlu hamburkan di kertas jawapan tu walaupun kau dah study, atlist buatlah yang bermakna so, bila result keluar nanti kau tahu yang kau dah try the best..
Kaos Chika
expressi hari ini!



erkk...apehal aku membebel pasal exam pulak ni...bukan final pun, memang. tapi sediakan payung sebelum hujan lebih baik. 
dah la.




{ AZKIYA }




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ice cream for me ;):

nasri.azlan said...

btol2..don't stop but u can pause..hehe..

azkiyafarhana said...

ye2!! pause tak bole lame2 gak. haha ;P