RSS

camping memories =)

assalamualaikum guys =)
hari ni ade gak masa nak update blog!

tanggal 18,19,dan 20 march 2011 yg lepas kitorang telah pergi bercuti..wiwiit... bercuti lah pulak kan.tak lah, camping for 3 days 2 night kat kem anugerah alam, semenyih,hulu langat, selangor.. 
alhamdulillah, semua berjalan lancar dan sangat best sekali!!!! aku suke camping ^^ tapi ramai2 cam kali ni sangat best dan sama2 ngan kawan2 satu kos sangat bahagia.
tapi kurang best maybe sebab cuaca hujan. Program ni under HE or kursus pengajian persatuan iaitu kene organise persatuan dan akhir sekali hasillah event, tapi kene involve aktiviti kemasyarakan sikit. dan kitorang buat aktiviti ape nak tahu?? buat benteng dekat2 air terjun tuh, angkat2 batu2 ramai2 dan susun kat tebing dia XD
nape kene amek kos ni??aku pon tak tahu.tapi kadang2 ade yang bagusnya jugak.

memories sometime make people smile =)
ni lah time angkat batu nak buat benteng tuh, tapi ade nampak cam angkat batu ke?haha


kecik kan nazir.miracle!

jalan2 pon pegang tangan.gedix :D

dia je angkat batu actually.muahaha ni instructor kem kitorang en. shukri

zailin junaida in da stretcher! tangan2

oh, ni bukan mayat! hanya mangsa keadaan

nak joging after lompat bintag ni *wink2

kite tinggal kat sini awak.ade macam umah orang asli tak? tapi dua tingkat taw awak

hujan

demo

ini nak racing!

ini group kite, dapat ke3 pon bole lah :D

snowblack yang baju kuning dan rakan2 nya dapat no 2!

group ni buat citer sliparella! no1!

nilah snowblack! atas kepala tuh rambut putih dye.hehee snowblack lari masuk hutan time ni

ni lah kitorang! 48 of us

en. amir, pak abu, en. yatim (ayah kitorang..errkk), en. shafik
trademark charlies angles!

budak jamuan n makanan


sliparella dam kambingnya!!!! wakakaaka

M.I.L.O satu!




ni paling taley blah, muke excited! hehee camera man silap time lah :D

saranghae2! far n ana = farhana

ini bukan saje2.ini keje basuh pinggan tepi sungai ^^



ade budak kecik ni best gak layan.to ecah n akish mis u oll=)


sebelum

selepas!

cecarik2 mane saye XD


ini denda ikan, arnab dan ular

ceteka apekah denda ni? dak baju purple tutup muka uh nak lamar dak baju itam uh XD

ade gak pic saye n groupmate! xinqian n saye

dak ber 3 ni je lelaki yang ade instead yang lain set HE lagi satu

hari 1st berhujanan


classicx!


ini rumah tak tingkat.ekeke

ini lak tempat tido instructor kitorang. open air

ini pic dalam 4 wheel drive taw! nak g sane kene naik truck oo..ramai2 tak muat bas 




nampak tak..2x ?? kat belakang truck ni, ade saye tuh nampak tak..2x..hahahaha



alhamdulillah.selesai

{azkiya}




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 ice cream for me ;):

f. said...

dak paling comel!haha.g taiping lg best la.;)

azkiyafarhana said...

ele...yelah2.. taiping aje, sbab dapat naik bukit larut lah tu :D

f. said...

hahaa..agk la.,..tp pnat kot nek bukit tu....weyhh ko ad ym x?add r ak hahah.

azkiyafarhana said...

ado2...ko lah add XD

Anonymous said...

awek cun!!! xmo ar letak yg time propose tuh....=)
-edzzani-

azkiyafarhana said...

huhu...ita2, nanti2 aku hilangkan..=) cowi mori..^^

Cikya said...

endless pics! :D

grinning :D
prerna