RSS

EXCELLENT NIGHT red.white. dinner

assalamualaikum kawan.. ;)
sekarang sgt tak cukup masa, dan amat memerlukan fizikal dan mental yang kuat buat aku yg harus berusaha lebih.. maklumlah..haha ape aku merapu nih..
ok lah..2x smalam dinner kolej.. naik bas dari fakulti ke tempat dinner, damn kaki melecet giler sebab pakai heels, terpaksa jalan byk sebab takde kerete lah katakan..student lagi lah katakan...harian aku pon jalan kaki jugak lah, melintas simpang empat yg mmg tak pernah lekang dek masa.. ;)
byk kali jugak menghadapi risiko yg boleh menjadikan aku mati katak di jalan Kg Baru ni dan sekitar jalan yang sewaktu dengannya... (T_T) teheeee

lam bas lah ;P

syhhhh~~



suraya n akma: MPP but tanak duk dpan mesti kes bohsan..haha



*aku rase cam kakak die lah.. ;(

aten n ita.

momel (*comel) kan kitorang..muahaha

organiser persembahan malam tuh. takde budak ni, tak syiok ambek gamba ;(

tak suke dewan tertutup..hak3

sape tukang ambil pic eh? memory lost jap

yaya n eca ;)

lagi suke gamba macam ni :P

name panjag fadhilah, name pendek bom! mak kau! haha

yang ayu ni farahin, kalau dia takde aku mesti balik kg sorang2! 

mak cik yaya yang suke bergaya^^


selesai..


{AZKIYA}

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 ice cream for me ;):

f. said...

dak paling comel mahu komen

haha.xleh bla.eh da x pakai spek eyh?

azkiyafarhana said...

jahat :D yeah, beli lens 4 3mon, bayar duet tok air dan garam..hahaha..mestilah kene pakai each day!! ^^
ko kan comel gak :P

f. said...

owhhh.hahaaa.x scomel ko la.~ : p