RSS

Creating memories together gether ;P

Assalamualaikum

Masa update ni kita bacin taw sebab tak mandi lagi lepas bermain2 di padang..haha tak tu tipu je okeh ;P

Hari Interaksi ni untuk mengalu-alukan first year pharmacy, disamping kita kenal2 antara satu sama lain..ececee One thing yang best en, senam aerobik dye macam korean dance..huk3 takde la macam sgt kan.

Teringat masa kat uitm dulu kita siap diajar lagi macam mana nak menari dekat disco..muahahaha takde. takde. takde bukan diajar, kitorang g arobik jew, lepas tu main skuasy..huk3 skuasy la sgt ..baru la nak pegang bendaklah tu baling2 kat dinding tu skuasy ke? heheee

Sukaneka dgn lecturer, main dgn kawan, sorak sana sini, huh best betol kalau ini adalah hari sukan di skola ni. Ehem ehem 
.
.
.
.

Ini di Kolej Tun Syed Nasir.Lecturer sgt bersemangat hepi tgok mereka. Lagi2 bila dekan yg sgt serious itu pun main sama ^^
.
.
.
.
Haha..tak pakai pun baju hitam tompok kuning tu.hik3 saya rumah merah aka amaranth sebenarnya ;)
.
.
.
.

 Eip ^^ Ini kakak buddy saya. Kak Abidah Binti Ismail. Sekali nama bapak sama tanak macam adik beradik pulak kan ;P
.
.
.
.


Ini adik buddy saya Siti Aminah. Masa jamuan raya ;)
Bia. gamba senget nak bagi teleng kepala tgok.hehe technical prob.hee
.
.
.
.
Banyak makanan akhirnya masuk perut saper? saper? saper? ce cakap. hehe
.
.
.
.
.
The end of aktiviti awal semester ^^ the end? huu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 ice cream for me ;):

J.Syazwana said...

amik farmasi?
mesti hebat ni. heee

azkiya farhana said...

aah kak wana ;) bse2 je ^^ alhamdulillah

shazwanazizan / wanblur said...

kedinggg .. masih keding disitu

azkiya farhana said...

aloo :( wan!! ta nampak ke aku da gmok ctet ;P