RSS

Berkumpul ramai2 mmg BEST! n TAK NAK ROKOK

Assalamualaikum


Entry ni bukan jamuan saya

Cuma menyatakan kerinduan pada budak2 kolej FFAR ;'( geng2 saya yg tlh berpecah..sume sbb kolej tu kecik sgt!!! tu lah sape suruh malas kumpul merit padan muka kena bayar sewa rumah lg, yuran uni lg T_T *sighhh

Wah bestnya harini mereka buat HARI PIZZA SEDUNIA~ lol 
Kalau nak p K1 boleh je..Tapi org tak ajak..hehehe (no offence)
Kalau nak tengok tv ramai2 kenangan tgok ADAMAYA je lah T_T
Huaaaa.......aku rindu GENG aku !


Majlis sakan diorang. he he he 

Advantages Plazarah :
Rumah besar, baru, bersih, nak keluar mana2 bebas je, menyebabkan malas (sbb macam duk rumah), 

Diasadvantages Plazarah :
sume org buat hal sdrik (maklumlah aku ni org kg msti nak jaga tepi kain org) heheheee, rumah sebelah dah jiran ntah org mane tah, tak boleh merayap bilik kawan2 ! sbb naik lift pon guna flash card (for safety just lift je boleh guna sbb tangga 24/7 tutup)BOSAN!!!, mahal, aku duduk dgn budak2 yg slalu balik rumah T_T rumah mrk dekat...tsskkkk

Tetapi aku ttp bersyukur, jgn risau, i will search my happiness ever after...hahaha
Bestnye law duduk kampus induk ~ sebab aku punya kampus kecil cinonet. Sume facilities kurang ...



Next, ni nak mintak tolong sape2 yg smoking to reduce..nt lame2 boleh lah berusaha untuk berhenti smoking ^^, mmg susah aku tahu, haritu lecture toxicology punyalah bercerita macam tgah dgar motivasi TAK NAK ROKOK. hehehee dalam rokok sume benda yg sebabkan cancer ade. it is called carcinogens liked nicotine, caffeine, arsenic, benzene, n bla, bla, bla... People who are said they not die even have been smoked for 40 years because they has the physical adaptation. Daah biasa dgn asap rokok. Sebab tu pasive smoker yang teruk macam ala2 culture shock bila asap masuk dalam badan.
Puntung rokok tu kalau dikumpul banyak2 and dilute it make it like one cup of puntung rokok. (Boleh lah try resepi ni, resepi nak buat dadah pon ade) he he hee Then, boleh guna untuk bunuh pesticides. ha ha ade jugak advantage kan recycle lah balik puntung rokok guna untuk bunuh lipas ke tikus ke yang byk kat rumah tu .. he he he
Saja berkongsi, kalau dah tahu saja mengingatkan ;')


Sorry lah ye, mmg tak suka nak cerewet2 ni..saje nak membebel ptg ni... B)

Lagi satu saya mmg suka guna bahasa lintang pukang maaflah yek kalau tak boleh baca :P 




*HUMAN ARE CONSISTENTLY INCONSISTENT

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 ice cream for me ;):

Nurul Farahin said...

x join pn mkn pizza td sebb kuar ngan bom...huhuhu...

azkiya farhana said...

pain! why ? why? pizza besar2 sgt byk sedap2..hihihiiii g mane?

f. said...

jrg reply msg sy skg ye..huhu~