RSS

Kesukaan


Assalamualaikum

Sem baru bermula, semangat haruslah kental bak page and background yang putih dan luhur ni. hehee

Haruslah kurangkan kegedikkan, kemanjaan, dan ditukar macam go go power rangers to brave and determination yg tinggi sebab sudah sem 6 !



Chaaa~ saje tunjuk lagik. suke mmglah tunjuk byk kali ^^


Rainbow muffin ;D
Next time teringin nak buat triffle. hmmm

Want to try knitting and crochet jugak ;'( Dulu mama cerita masa muda dye buat sume crochet yg ada kat rumah tu ... tskkk I mana ade masa... *Thinking how my mum manage to finished it..hmmm


And bestnye kalau dapat buat satu macam ni untuk dak baby ;D

Nomu nomu nomu nomu kawai desu ne ;)

Di rumah macam ni..tapi nampak masa raya je larh. :B

Knitting seems need more tenderness and patient. Dari dulu mama dah suggest tapi berat tangan nak bergerak. Haiyoohh..she want me to attend baking class and sewing class pon nak jugak~ Berangan.

Sekarang dah geng knitting and crochet dgn Cekgu Rosma..hehehe Dia yg ajak saya join. Kalau ade kawan semakin bersemangatlah saya. Tapi... maybe not for this sem. Insyallah ade masa ada cuti kita try ;)



*Boleh bagi saya senyuman ? ;')

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ice cream for me ;):

MiSz fiFiEyQa said...

wah3...semangatnye akak...memang calon pilihan mertua la ni...sume aktiviti2 keperempuanan akak nak try...kalau kte jgn harap la..ahaha..malas je selalu..

azkiya farhana said...

berangan je tue XD hihiii blom tcapai lagi la, bagi akak rajin sikit~ nak buat knitting tue ~ sgt2