RSS

kadang-kadang satu hari itu..!


dude2!!
lega giler hari ini..fuhh3
ipl discussion n quiz da lepas..rase cam nak balik CNY  skrg jugak!!! sabar2...penuh kesabaran menunggu jumaat nanti..=)
tapi  sketch workplace 1 tak lepas lagi +_+ 
nak cite korea~~~ heheheee
rilek2..
dengan ini saya! ....
berniat nak korbankan cuti midsem kali ni untuk exam midsem just after the holiday
(sambil memakai cermin mata hitam) hehee B-)

okay =) renungan sebentar..

jika kau sedar

satu hari.. dalam hidup membawa banyak erti.. 
kadang-kadang satu hari yang sangat bahagia.. 
kadang-kadang pulak satu hari yang sangat malang..
kadang-kadang hari yang sangat bertuah!
dan kadang-kadang pula hari yang penuh kesedihan dan kesuraman..

perlu kau dan aku ingat..
setiap apa yang berlaku tiada yang kadang-kadang atau kebetulan dan  nasib semata-mata..
sedang ia adalah pertolonagn dan peringatan  yang datang dari tuhan..

jika kau sedar dalam waktu seharian mu tuhan sentiasa menaburkan nikmat-nikmat untuk kau hargai sebaik mungkin!

just to let you know how much i love the sakura flower^^
and kalau kat malaysia bunga2 yang rimbun2 pon jadi lah..

and satu habit pelik..
sangat suke pijak daun2 kering yang ranum..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ice cream for me ;):

nasri.azlan said...

kadang2 ia pertolongan atau peringatan dari Tuhan..

nice giler ayat nie ^^

azkiyafarhana said...

huk3 tq..nice sebab aku tesalah spell jadik = pertolonagn ;P malas nak p betoikan