RSS

hampeh

Assalmualaikum.. hai blog, aku kata tak mahu update blog, tapi aku update.haisyh.. dan lagi, sekarang aku rase macam nak keluarkan api dari mulut aku, kalaulah boleh..bukan ape, busan lah tengok nota jer, kang tak tengok aku yang susah, nak main2 pun rase bersalah, haduuuhhh..betapa satu ujian buat aku di kala study week ni.oleh itu, kali ni kita update blog laju-laju~~ zasss

rutin harian aku ni same je lah, makan, tido, solat, study, tersengguk sebab nagntuk, dan jadi bengong2 sikit kalau dah takde mood nak tgok nota.oh, tolong...hari ni tetiba laptop ni pangil aku siap wishper2 lagi! aku dapat dengar beb, " far~ far~ on lah laptop, usha2 fb jap, update blog sekejap, main2 tumblr jap.."haha tak pon, cari lah info ker, tapi niat nak cari info jadi ke lain jugak nanti..kekekee

okei lah, pasni aku nak study pelbagai sistem tubuh dan chemotherapy selama 3 hari berturut-turut sebab aku da kantoi midsem! tak puas hati tolla*muka macam naga*.. then antiinfecctive and chemotherapy pon menunggu aku jugak! yang hairan bin ajaib, aku tak pulak rase, nota-nota aku tuh berwishper2 kat aku " far~~ far~~ bacelah aku" yang aku rase aku nak cepat habis je bace kertas2 tuh. 

okay, ini kisah lain pulak, jap g citer. orang yang membaca mesti busan dengan blog ni sebab aku takde keje lain, membebel pasal nota je budak ni.kalau dapat nota lecture tuh, main highlite je tak faham pebende pom kekadang.haha highite tu tunjuk cam ade confident lah sikit kan. pandailah kau :D

okay, hari selasa haritu, time aku nak tunggu turn ambil wuduk, aku tengoklah jendela rumah aku yang gedabak, dan kalau rase nak bunuh diri dari tingkat sepuloh plazarah, boleh jer berbuat demikian secara spontan, jangan risau mayat anda pasti akan ditemui sebab kat bawah tu ade hales cafe tempat aku makan mee kari selalu.hehee
berbalik kepada cerita kita, sambil2 aku tengok klcc tuh aku tunduk kan lagi pandangan aku kat anuar restaurant bawah dekat tempat aku tinggal nih.. tetibe tetibe .. okeh, start lah cerita kau. eh cerita aku

aku namekan budak kecik pertama yang aku nampak A, budak kecik kedua aku namekan B.haha aku nampaklah kelibat A berlari2 kecik melintas jalan... aku dah rase pelik dah, asal lah die sensorang je, mane mak bapak dia.nasib tak kene langgar moto yang lalu, dan nasib gak lah takde kereta yang melintas time tuh.so, kesimpulannya A dapat lah lintas jalan. pastu aku nampak lah mak dia baru keluar dengan B. pastu tetibe je mak  tu piat A, ;( aku rase A dalam dua tiga tahun kot.. dah la abes cerita...;D in conclusion, aku tersentuh, nape budak kecik tu kene piat telinaga, maybe tak kuat kot mak dia buat.aku faham perasaan mak A kalau A kene langgar moto tadi cane, cectiter? ;D dan aku tahu jugak perasaan A sebab aku pon penah mengalami ape yang A kena. *penah tak korang kene kejar dengan penyapu oleh mak korang sebab korang ni nakal tahap gaban? dan korang pon menyelamatkan diri dengan memanjat pokok jambu.eh pokok ape agaknyer aku panjat dulu ek. time kecik aku mmg tak bole nampak muke mak aku (takooot) huk3 tapi bila dah besar aku mulai faham.dan sekarang aku sangat bersyukur sebab aku ade mak dan ayah yang sangat sayang akuuuuuu! yabedabeduuuuuuuuuuuu...okei, sudah puas memuaskan hati aku, mari kita start speed membaca nota ;P assalamualaikum kawan2^^ aku tak sabar nak make up blog ni after exam puas2 !! 


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 ice cream for me ;):

f. said...

wah..rajin..hehe.

empunya belog said...

gudluck far for final...hee
samelaa nak termuntah tngk nota dpn mata ni smbil2 jeling2 manja kat lappy kt depan ni..hee ^^'

Cikya said...

haha, kenapa kecik sangat tulisan, berpinar mata I youuu..
kiki :D
semoga berjaya..
dayah pom hadap notes macam bergumbira bahagia jer..

azkiyafarhana said...

farid : mahu jawab kat mak saye ker kalau saye main2.haha
yaya: oh, batalion seangkatan aku belaja rerajin..kekeke
empunya blog: gudluck too <3