RSS

"SHOW ME YOUR BFF CONTEST"

assalamualaikum W.B.T

wiwitt...kne tag lagi woh, kali ni ngan si cute fitiariri. pasni kite kene hibernate kan blog ni due to FINAL EXAM! woah!! ganbatte azkiyafarhana!! :D
contest ni dari cik cun kite cik cun nurulbadiah! 


nah! kita ade beberapa pics tok dipaparkan(paparkan lah pulak) tapi2, sebelum tu nak bagi ucapan panjang lebar sikit tok cik cun kita ;)
 Dear nurulbadiah

chewah nak bace ni kene amek mood sikit taw (tarik nafas dalam2~~ hembus) wahaha
jika kita ade kawan baik selamanya
kita bole angkat kening  ;)
bole gelak2 dengan dia dan mereka,
bole tersengih berminggu2 sebab dapat present dari kawan baik selamanya,
bole terguris liver sebab kawan baik selamanya,hehe
bole meleleleleh airmata sebab sensitip ngan kawan baik selamanya,
bole menjadi pengganti mama ayah kite,
bole jadi "tissue" jika kita menangis,
bole jadi "badut" depan kita jika kita asyik bermuram durja @ stress tak tentu pasal ,
and
lastly,
kawan baik selamanya walau kita salah dia akan tetap betolkan kite ke "jalan yg lurus" haha kalau jalan kita pilih ni mmg lah bengkang bengkok cam ular kena palu tuh kan, kalau kita betol ok jeh. ;D

okay, kita ade ramai kawan baik, tapi yang selamanya tuh terpulang kepada hati masing2 ye cik cun nurulbadiah^^

ini housemate kita selalu teman kita study, dan banyak ajar kita, selalu balik class same2, jalan kaki same2, g makan mcd sama2..hahaha

ini gamba kita dengan mclin yg beg merah kuning tuh, dan yang ketiga tengah2 tuh panggil dia bom! huhuu ini kawan baik punya bole ganti badut! ooops sowi mori mclin dan bom sayang bucuk2.. ;p

ini gamba kawan baik kite...ini gamba kawan baik kita selama kita dok kat UKM KL ni!! ade 9 orang, meh sebut satu2, ita dan aten yang takley pisah, mclin yang suka buat havoc! , eca dan suraya yang sempoi ,yaya, ana dan far@saye!! hehehee
mesyuarat magkok tingkat cik kiah mmg aktiviti wajib law jumpa kat clas, tak cukop satu row, ckup 2 row dalam bilik kuliah tok kitorang.tak cukop kat class balik bilik gather lagi mesyuarat sambil makan2..haha

ini kawan baik kita sebab satu JOHOR!! oyeaahh2x... balik johor mmg muka kita dan dia je.alhamdullillah tuhan beri aku teman balik kg^^

gamba ni mmg sgt berharga, di edit oleh BFF kita@exschoolmate kita,heart izatul so much^^

cik cun kita banyak letak picture..hehee bukan niat kita sebab sume BFF kita^^ yang paling tak rapat pon main tala je jadi rapat.ini seyes! hehee



kita tag


cik capu kite!!!!!!!!! oyeahh @ sapura




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 ice cream for me ;):

The 7th said...

Hello sana :
jom join contest kami,sebab awk cuma perlukan gambar bertemakan LOVE sahaja.tak perlukan sebarang entri/banner! :)

7 DAYS LEFT!

The 7th Photo Contest

f. said...

gmba ak xde?hahaa

azkiyafarhana said...

nyebok2x.. :D

Nurulbadiah Lai said...

sgt cumel la kamoo ni..
thanks 4 joining dearwish u all de best
done check urs