RSS

siape punyakah?

assalamualaikum wbt.sebenarnya tak teringin nak mengepost pape pon malam ni.hehehe dari menulis nota di meja jepon ku ni.tetibe jer tehambik laptop berdekatan aku dan inilah dia terhasillah sebuah mahakarya tulisan aku pada malam ini..harhar amende punya ayat.lagak sungguh padahal hanyalah tulisan picisan yang boleh dilontar kedalam recycle bin.*kalau boleh mesti ade yang dah berbuat demikian kan.sebab nak muntah bace. :D 


petang tadi tetengah kitorang khusyuk giler gaban buat nota nak exam punya pasal.kalau tak jangan harapXD guruh pon bunyi laksana halilintar,kilat sabung menyabung,aku pon takot..so,kitorang pon terpaksalah mengangkat kain di jemuran. aku dah cop tempat tak kena hujan.dekat palang langsir rumah aku.almaklum student.sume tempat nak sangkut, sume tempat nak buat tempat letak barang.pastu jadi pusaka peninggalan dekat situ.hak3


ana letak baju kat ampaian sempit belakang rumah.tetibe dia membebel.eh memberitahu. ana jumpe puntung rokok kat ampaian tuh.maka kitorang pun berskeptik antara sesama sendiri.sape punyakah?dari manakah?ade orang cuba cerobohkah? oh,hati sangat susah, takut melanda diri.dahlah rumah corner, terpencil,bak berada di pedalaman.ana kate may be terjatuh dari mana-mana kowt.so, aku pun senyap dan menerima sahajalah.tak mahu pk panjang sebab takde kes pape pon.ape kes?kes ape?mane ade pape:D


dahla.takde cite pon.cuma aku risau kalau2 tetibe je ada pendatang asing tanpa izin masuk rumah kitorang selain mat bangla yang selalu tolong bukak pintu tandas yang asek2 nak terkunci dari dalam.apekehal? kitorang punya hal lah.tangan memang kadang2 gatal je nak terkuncikan pintu toilet tuh.kadang-kadang ade jugak safiyah yang pandai cilok2 tombol tuh dan berjaya membuka pintu terkuci tersebut.maka terselamatlah kitorang dari berbau bacin sebab tak dapat mandi.pintu toilet terkunci.huhuuu nasib kau lah labi.


girls rumah ini tak dibenarkan mensmoking.so dari mana datangnya ia..


sekian

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ice cream for me ;):

f. said...

hey si gagah. : )blog da tuka eh?nice hehe

azkiyafarhana said...

ouh, si gagah itu aku ke kau?huk3
yup!! busan, nak muntah tgok layout lame.
dengan bertukarnya layout baru.maka akan banyak la aku menaip.huhu sebab aku suke design baru ni.
ceh.byak cakap pulekk..gudlak last paper :D