RSS

kisah # 5

assalamualaikum.. i did'nt like people to read my sadness.. bhahaha.. ok post ni after my 2nd post today.
nah makanan buat blog aku. cian dia lapar kan2.

sotong tepung. dap2 ;')
sotong celup putih telo pastu celupkan lagi dalam tepung and goreng  siap leh masuk mulut ;P

ayam paprik. ahaha tak tahulah main buat aje in order nak bagi mood aku hepi ;')
tapi sadly cian zikri tak dapat mam byk sgt sebab dia kata pedas.^^
sebab tu mama suh masak sup je kot. bia zikri dapat di pam-pam lagi badan dia.haha



my best buddy at home ^^ maklumlah i kakak dia ;')



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ice cream for me ;):

f. said...

sotong celup tepung?fevret ak tu.hehhe

azkiyafarhana said...

ooo yeah?? boleh lah rase aku buat.heheee