RSS

cute award , cute people

Assalamualaikum ;)

hye guys, girls, cute, comel, chantek2, sweet2, atuk, nenek sekalian..opss marah ke ?
jgn main2 atuk n nenek zaman sekarang pun da ade blog taw XD

nana rase nak main awards-awards lah pada follower nana dan juga yg sudi follow nana =)
syarat2 nana main award2 ni ngan korang adalah..jeng.jeng.jeng *bagi gedik citit.haha

>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<

1. terbuka kepada sesiapa yg berminat nak main awards2 ngan nana     ^^ tiada paksaan. tapi nana sgt hargai korang yg suuuuudi sesangat. jadi nanti nana hepi ;)

2. follow la blog nana. kalau da jadi follower nanti nana jalan2 blog korang sebab nana cuti semester lame tak tahu nak buat ape XD
3. then, copy and paste award kat blog nana untuk korang k. senang je. hope korang sudi ;)
4. then, tag la 3 orang yg korang suke
tapi kalau nak tag semua orang pon bole.. XD
5. make sure org yg kamu tag tahu and jangan lupa tinggalkan jejak kamu ye. komen la or meh kite gossip2 sikit ;)

tadaa~~ silalah ambil award ni untuk buat entri ye ;)



yours truly,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 ice cream for me ;):

fara diyanah said...

kak nana! Dh buat pon :)

hunnyAPIS said...

waaa...comel sgt...nak2..nak patung byk..nak yg betul punyer..ehe...mlm ni akan ku culik award ni...skrg xde ms g...ni dtg nk singgah kejap je..:(

Tea said...

hiks berminat gak. tp tunggu ada kesempatan. huuuu, banyak hutang tag. :(

nursyam!m!salleh said...

http://syamimisalleh.blogspot.com/2011/07/cute-award-f0r-cute-people.html

tengkiuuu far :)

Zaza Zafran said...

comel bear tu

Manismadu84 said...

nak join tapi x da masa nak buat...isyaallah akan terjoin kan diri...:)

safina razak said...

bear yg sgt chomell =)

AlyNn NyzAa said...

alYnn j0in yEp ciK nAna~

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2011/07/cute-award-cute-people.html

PRINCESS DIARIES STORIES said...

dh btul ke ni entry sy?? join!

http://princessdiariesstories.blogspot.com/2011/07/cute-award-cute-people.html