RSS

Makhluk kecil bergerak-gerak

assalamualaikum ;)

comel tak nak kucing kecik? comel tak baby kecik jugak? isn't they cute? for me same je baby tu mcm ank kucing, ank kucing same mcm baby? hehe jgn marah sebab saye samekan binatang dgn manusia ye. saye hanya suke lihat gelagat mereka. ;")

haa~ at last dapat juga ambil pic ehsan,saphie ngan nilam. saje2 main2 ngan diorang. tapi sebab aku nak dapat rm10 semalam aku kne serius gulung kuih btg buruk. nilam kalau tlg byk pulak dye bercakap2. aku pulak tak sabar nak habis. kalau ehsan n saphie lagi la =_= nasibla dye tak main ngan aku.dak baru 2-3 tahun huih2,abis terbalik kuih aku.tapi sabaa je mak dia layan.


maaflah, camera phone yg zaman tu kaduk je guna =_= hey, i'm saving my money tahu.bukan tak mahu beli beri2 hitam *translate to english plis* tapi tunggu saja dulu.

comel tak mereke? dalam pic saye yg hanya sekeping ni mmg tak nampak kecomelan mereka tapi kalau mrk bergerak2 sungguh comel. *like wuwuuu geramnya aku! nak cubit2 pipi dia especially ehsan. bulat kan muke dia? jawab sendiri : bulat sgt~~

aku takde anak saudara lagi. makcik aku pun yg paling tua antara kitorang baru tahun lepas kahwin. so baru dapat baby. tapi kampung mama jauh so jarang balik ;'( sedih2. sebab kg belah mama sume saudara duduk dekat2. maklumlah tak berhijrah sgt. so kalau balik kg best sebab ramai saudara yg agak2 la remaja cam aku ni.haha ;')

sekarang pun ok alhamdulillah jugak sebab aku dah membesar di sini di kg pening lalat ni .

and i baru blaja gune eyeliner ^^ aku ni bukan nye chantek sgt.tapi aku pun girls jugak.teringin nak try all girls things. but i do love sport cars. siap berangan lagi tuh. XD tapi duit tadak.

huih, selisih malaikat 44 nyah. gamba perasan je ni :P


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 ice cream for me ;):

MFI said...

wah budak kecik..comel bebenor..

azkiyafarhana said...

comel sampai nak cubit2 dye bia nanges.. XD

Jue AbdRahman said...

bestkan ade anak sedara :)

azkiyafarhana said...

bole kacau XD

Tea said...

amboi, ayu2 camni nk sport cars tu.

azkiya farhana said...

kih3... sukeeeee sgt sport cars ;)