RSS

MEGA GIVEAWAY CIK YANA & CIK PUTIH

assalamualaikum ;)



nana di tag oleh cik hunnyapis, so jom kite join GA ni :) sides, beberapa minggu ni sdg asyik godeh2 lappy sampai malas nak buat hape2. XD just duduk depan lappy je da rase cam kenyang n dah wangi..muahaha dah wangi means i malas mandilah ;P
ok2, no more celoteh. ini la sponsor GA ni sila click dan follow mereka2 kat bawah ni..woot2 bagi promote sume sponsor GA ni. baik tak nana?? XD



Senarai Sponsor :

  • Scarf Sweethoney
  • Wirda Azurainie.
  • Droplet House *semua peserta tlg LIKE di ALBUM ni*
  • Lens Mania
  • Ayu-Raudhah Shawlstore
  • Nora Nabella
  • Applepinkbow
  • Syafeika Edora
  • pixel mania
  • Wan Hazel
  • Momo Chan Collection
  • NHL Colloection
  • Kei Seinchi
  • Sya Razali
  • Aimi Craft
  • Habibi Hamid
  • Shawl Az
  • Imann Abdul
  • Aan Boutique
  • KZ Nabihah Boutique
  • Ciktiqz Adamaya
  • Tri Fa
  • Kittyshawls
ok, nana haraaaaaap sgt mereke2 baik hati bagi nana hadiah kan2 cik yana n cik putih *wink2 ^^.

lastly, nana nak tag 3 orang ;)

*psstt>>> nak join click sini SINI.SINILAH.BUKAN SANA ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 ice cream for me ;):

nazira said...

Gud luck k..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

azkiyafarhana said...

tq nazira ;)

~♥dieyba_baby♥~ said...

good luck..